På en af de absolut mest eftertragtede adresser i Humlebæk ligger denne pragtfulde palæejendom med storslået udsigt over Øresund og med Hven og svenskekysten i baggrunden. Som noget ganske særligt er ejendommen beliggende på en lille hyggelig allé med kun få naboer og samtidig langt fra Strandvejens trafikstøj. Her kan man værne om privatlivets fred og nyde stilheden kun ca. 25 min. kørsel nord for København.

Ud over en fantastisk grund på 1.983 m2 har man brugsret til stor fælles privat strandgrund på 2.783 m2, som består af et stort græsareal med badehus/omklædningsrum samt badebro. Kun tre andre ejendomme har direkte adgang til strandgrunden.

Denne fantastiske ejendom med dens unikke beliggenhed har lige siden opførelsesåret været et fabelagtigt sted for datidens og nutidens liebhavere. Tilbage i 1900-tallet opførte grosserer Hans Tegner ejendommen som sin sommerresidens på “landet”. Dengang flyttede tjenestepigerne med. De fik lov til at bo i den 200 m2 store kælder. Tegnerfamilien var bestemt nogle af datidens velhavere og senere hen berømtheder. Faderen var premierløjtnant, kammerjunker, grosserer og bankdirektør Jørgen Henry August Tegner. Storebroren Rudolph Tegner var kunstner og billedhugger, som den dag i dag har museum og statuepark ved Ruslands Bakker, som ligger i Dronningmølle på Nordkysten.

Ejendommen kan erhverves uden bopælspligt. Kundekredsen til denne historiske smukke ejendom vil altid være meget stor, da ejendommen både henvender sig til almindelig helårsbeboelse og for velhavende udenlandsdanskere.

Nuværende ejer har nænsomt og med respekt for den oprindelige stil, stået for en stor restaurering af samtlige 437 indvendige kvadratmeter bolig. Overalt er der gulvvarme. I samtlige værelser, opholdsstuer og gangarealer er der smukke sildebensparketgulve med kant i træsorten eg. Ejendommen er naturligvis med stuk og højt til loftet i alle rum.

Velkommen indenfor:
Du bydes indenfor i en præsentabel stor møblerbar entré med høje flotte træpaneler og med flot svungen trappe til første sal. Under trappen er indbygget skabe med håndlavede skabslåger, som matcher træpanelerne. I entreen er der adgang til et fint toilet med lys vægflise fra gulv til loft.

Fra entreen fører det smukke sildebensparket gulv videre ind til et luksuriøst spisekøkken opført af et af Skandinaviens eksklusive køkkenfirmaer ”Kvänum”. De bedste materialer og det fineste håndværk med bl.a. håndmalede skabslåger. Af køkkenudstyr kan bl.a. nævnes bordplade i marmor, to håndvaske, cooker, vinreol, indbygget køle-/fryseskab af mærket Gaggenau. I køkkenet er der spot i loft samt beo-link. Der forefindes også viktualierum med vask.

Fra køkkenet er der adgang til et praktisk bryggers med endnu et køleskab og skabsfryser (begge af mærket Gaggenau), vaskesøjle og tørreskab. Fra bryggerset er der udgang til nordvendt terrasse.

I forlængelse af bryggerset forefindes et 20 m2 stort værelse ligeledes med udgang til den nordvendte terrasse. Bryggers samt værelse blev tilbygget i 1918 og oprindeligt tiltænkt som pigeværelse samt folkestue.

Når man fra køkkenet åbner de to store massive fløjdøre, kommer man ind til ejendommens tre fantastiske stuer, som ligger i forlængelse af hinanden. Alle stuerne er med betagende udsigt over Øresund. Som et smukt maleri, der forandrer sig time for time. Dagligstuen er på ca. 45 m2 med åben pejs. Den centrale stue er både med udgang til overdækket terrasse samt med håndlavet porcelænsovn. Husets 3. stue er ligeledes med pejs.

Separat gæsteafdeling finder man i forlængelse af husets 3. stue. Afdelingen rummer eget soveværelse med udgang til stor sydvendt terrasse og udsigt til vandet. Lækkert badeværelse med hængetoilet og brus. Eget Kvänum-køkken i åben forbindelse med lille opholdsstue med porcelænsovn. Fra det eksklusive køkken er der ligeledes udgang til stor sydvendt terrasse.

Husets første sal:
Op ad den smukke trappe med høje træpaneler og fine balustre kommer man til ejendommens førstesal,  som indeholder: Stor fordelingsgang med indbyggede opbevaringsskabe, bogreoler og små hyggelige siddepladser, hvor udsigten til ejendommens vestvendte forhave ud mod den hyggelige allé kan nydes. Stort dejligt badeværelse som kan benyttes af børnene. Badeværelset er udstyret med indbyggede højtalere fra B&O. Tre skønne værelser alle med udsigt til vandet og alle med aircondition. To af børneværelserne har henholdsvis udgang til østvendt terrasse og nordvendt balkon. På fordelingsgangen foran børneværelserne er der adgang til et fint toilet med lyse fliser fra gulv til loft. Master Bedroom med ekstra højt til loftet og udgang til en skøn balkon. Fra det store Master Bedroom er der adgang til eget badeværelse med både brus og badekar. På dette badeværelse er der indbyggede højtalere fra B&O og udgang til balkon. Fra badeværelset er der adgang til et stort walk-in-closet med indbyggede skabe fra gulv til loft fra Kvänum. Herfra adgang til et lille værelse/motionsrum med løbebånd og en skøn wellnessafdeling med spabad og stor sauna.

Kælderarealet udgør 200 m2 og har mange gode disponible rum.